★★★★★ 4.8 (168 reviews)

Grondwerk loonwerk ZZP Venray

24 maart, 2023
Projectomvang en -specificaties:
Zowel mijn buurman als ik willen in april de tuin onder handen nemen (nieuwbouw). Om wat kosten te besparen leek het ons een goed plan om samen 1 of 2 containers te huren voor het afvoeren van de grond, en om samen ophoogzand te bestellen.

Naar schatting hebben we maximaal 20m3 aan grond wat moet worden afgevoerd. 2x 9m3 container is ook een optie of zijn er nog andere containers die jullie kunnen leveren?

Projectlocatie: waar bevindt het project zich?
Wij hebben beide een tussenwoning, en dus geen eigen oprit. Maar wel een parkeerplaats voor de deur. Ik ga er vanuit dat hier de containers op zouden kunnen? Ik kan eventueel foto’s sturen van de situatie.

Ik zie tevens dat jullie ook zand kunnen leveren. Dat zou dan een combinatie van ophoog en drainage zand worden. Het lijkt mij eventueel een optie om het ophoog zand 9m3 in 1 van de containers te bestellen? Of kan dat zand ik de voortuin worden geplaatst?

Grondsoort en conditie:
Ik heb de grond een keer geschoefelt en ik ben nog niks vreemds tegengekomen. Ik ben geen stukken bouwpuin of dergelijke tegengekomen. Verder zal ik het onkruid er grotendeels uithalen. In hoevere moet de grond “schoon” zijn (zie bijlage).
Toegankelijkheid van het terrein:
Bereikbaar voor vrachtverkeer
Tijdschema:
15/16 april
8/9 meiEr zijn geen specifieke deadlines. Ik heb 1 week vrij genomen om alles in de week van 15 tot 23 april af te graven en op te hogen.
Benodigde vergunningen en regelgeving: bij grondwerken van meer 25m2 is een schonegrondverklaring vereist
nvt
Budget:
Gedeeld budget, dus lastig om te zeggen. Ik doe zelf altijd het werk het liefst zelf. Mijn schatting van de kosten inclusief afvoeren grond (500) ophoogzand (300) en drainage zand (200) zou rond de 1000 euro liggen? Mochten jullie een scherpe prijs hebben om het werk voor mij te doen dan mag dat ook, maar dan zou ik het budget stellen op 2000.

De buurman heeft ongeveer dezelfde zienswijze.

Offerte aanvragen
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 10 MB.

    • Hidden
    • Hidden